A-Trusted2019-08-20T13:05:51+00:00
A-Trusted
înseamnă peste
6000 de locuințe
predate clienților.

CE ÎNSEAMNĂ A-TRUSTED?

A-Trusted® este garanția ta atunci când cumperi o casă sau un apartament din această categorie.

Sigla A-Trusted® înseamnă nu doar depășirea numărului de 6000 de apartamente și case construite și predate, de către grupul din care facem parte, ci și un set de standarde de calitate și bune practici transferate noilor proiecte.
Un dezvoltator care construiește mii de apartamente și case, a trecut prin toate erorile inerente pionieratului și s-a perfecționat, devenind un profesionist. Mai mult, relația cu băncile și producătorii de materiale de construcții oferă avantaje care se regăsesc în calitatea proiectului, adică vei primi mai mult, în schimbul banilor investiți.

A-Trusted® înseamnă că apartamentul tău este într-o locație centrală, dezvoltată sau cu potențial de dezvoltare, astfel încât valoarea apartamentului în timp crește iar randamentul la închiriere este superior.

Sigla A-Trusted® înseamnă garanția calității, siguranță și o achiziție fără riscuri.

Contact
CONTACT

vanzari@alphaville-arena.ro

24/7

+40 731 144 144

+40 727 455 455

PROGRAM:

09:00 ~ 18:00

strada Stadionului,  nr.16

Feedback

Datele introduse în acest formular au ca scop validarea beneficiarului. Apăsând butonul "Trimite", îți exprimi acordul ca aceste date să fie salvate și prelucrate în mod securizat. Datele vor fi prelucrate de către Alphaville Arena.

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află detalii aici. Accept