Alphaville Arena asigură calitatea și confortul, prin mărci Premium!

01/04/2022

Povestea Alphaville a început și s-a dezvoltat în jurul cuvântului „ACASĂ”. Într-o piață invadată de apartamente, Alphaville a simțit nevoia să dezvolte conceptul de cămin, chiar în inima Brașovului. În acest sens, dezvoltatorul imobiliar Alphaville a pus accent intens atât pe calitatea materialelor folosite pentru exterior, cât și pe cele pentru interior, fiind îmbinate print-un design aliniat tendințelor actuale de confort urban.

Dacă materialele folosite pentru exterior sunt importante pentru a asigura o construcție durabilă, cele pentru interior sunt fundamentale pentru confortul celor care aleg Alphaville Arena. Acest aspect este garantat de către dezvoltatorul imobiliar, prin alegerea unor produse de calitate și implementarea unor sisteme premium.

În băi este folosită ceramica în culori naturale care imită lemnul și piatra, totul fiind îmbinat într-un design atractiv, gândit în detaliu de propria echipă de specialiști în domeniul designului de interior. Băile sunt complet utilate cu obiecte sanitare și mobilier aflat în tendințe. Toate acestea sunt conturate astfel încât clienții Alphaville să simtă că au propriul centru SPA la ei acasă, fiind cu siguranță o oază de relaxare după o zi agitată.

În camere se folosește parchet laminat de o clasă superioară celui rezidențial pentru o mai mare rezistență la trafic. Acesta poartă de asemenea, nuanțe naturale, astfel încât mobilarea să poată fi realizată după gusturile celor mai exigenți clienți. De asemenea, ușile interioare celulare sunt la alegere din trei nuanțe alese inițial de specialiștii în design interior.

Încălzirea în pardoseală aleasă în Alphaville Arena este marca Rehau. Un sistem de încălzire în pardoseală performant, eficient, estetic, foarte economic, cu costuri inexistente de întreținere și în același timp, ecologic.

Sistemul SMART HOME implementat de către dezvoltaror este un mecanism de control al casei prin internet. Un sistem avansat, care oferă diverse servicii pentru a opera de la distanță diferite aparate, asigurând astfel un grad înalt de confort și funcționalitate.

În implementarea smarthome propusă de către dezvoltator se vor folosi următoarele dispozitive: unitatea centrală de comandă care va face conexiunile între dispozitive și internet; senzor de inundație, care la depistarea unei creșteri de nivel a apei pe pardoseala din baie, transmite o alarmă către dispozitiv și totodată închide automat apa în casă pentru evitarea unei inundatii; termostatul pentru reglarea căldurii în apartament din centrală, care poate fi programat direct de pe aplicația instalată pe telefonul mobil; dimmer pentru lumina din living, care reglează luminozitatea în funcție de dorința fiecăruia. Aparatele pot fi controlate de la distanță sau manual.  În funcție de preferințe și nevoi, ulterior pot fi montate și alte dispozitive, cu ajutorul firmei de specialitate.

© Copyright 2022 – ALPHAVILLE ARENA    |   ANPC   |   ANPC SAL  |   Politica de confidețialitate   |   Politica utilizare Cookies   |   creat de Professional People