Apartamentele noi la cheie, o investiție imobiliară sigură

08/09/2022
Apartamentele noi la cheie, o investiție imobiliară sigură, ce beneficiază de cota redusă de TVA, până la final de an, dacă se încadrează în plafonul de 700.000 lei

 

Investițiile imobiliare sunt considerate de mulți drept cele mai sigure tipuri de plasamente pe care le poți face, chiar și în pragul iminent al unei noi crize economice. Acestea pot aduce profituri semnificative dacă sunt respectate câteva criterii importante.

Alegerea proprietății presupune un proces amănunțit de documentare pentru a identifica cele mai bune opțiuni din piață. Deși multe locuințe se vând de către dezvoltatori din faza de proiect, există și oportunitatea achiziției de apartamente noi la cheie, intabulate, unde te poți muta imediat sau pe care le poți închiria în cel mai scurt timp.

Principalul avantaj în cazul achiziției unei locuințe finalizate și intabulate este și faptul că tranzacția se face rapid, fără alte impedimente birocratice legate de definitivarea procedurilor cadastrale. În acest context, este de luat în seamă și faptul că doar până la final de an puteți beneficia de TVA de 5% în cazul imobilelor cu o valoare de până în 700.000 de lei. De la 1 ianuarie 2023, acest cuantum al taxei se va păstra doar pentru achiziții imobiliare în sumă de maximum 600.000 de lei, existând riscul plății unor obligații fiscale către Stat mult mai consistente pentru apartamentele cu suprafețe mai mari.

Cei care vor să beneficieze de această reducere TVA pentru locuințe mai spațioase au ocazia să aleagă unul dintre apartamentele din cea de-a doua fază a ansamblului Arena, dezvoltat de Alphaville pe fosta platformă industrială Fartec

Alphaville a început predările pentru noile locuințe intabulate încă din luna iulie, astfel că persoanele interesate pot primi un apartament la cheie pe loc, beneficiind și de facilitățile fiscale actuale.

Prin construcția acestui nou ansamblu rezidențial, dezvoltatorul brașovean a dorit să îmbine cu succes tradiția, creația si siguranța și să pună bazele unui nou proiect imobiliar autentic care restabilește limitele inovației și profesionalismului.

Structuri solide și dotări premium

Imobilele ridicate de Alphaville sunt certificate energetic clasa A, iar preocuparea vizavi de mediul înconjurător a dezvoltatorului rezultă și din materialele utilizate la lucrări. În ceea ce privește construcția propriu-zisă,structura de rezistenţă a fost proiectată antiseismic, în conformitate cu prevederile legale, fundațiile, pereții structurali, centurile și planșeele fiind realizate integral din beton armat. La acestea se adaugă și termosistemul fațadei care este realizat din polistiren expandat de 12 cm cu bandou de vată minerală la fiecare etaj.

Pe lângă materialele premium utilizate la lucrări, Alphaville oferă în prețul apartamentului și o serie de dotări pentru creșterea confortului locuinței, fără a mai fi nevoie apoi de lucrări și cheltuieli suplimentare ale locatarilor, respectiv sistem de încălzire în pardoseală, cu o garanție 10 ani, dar și sistem smart home pentru fiecare locuință.

© Copyright 2022 – ALPHAVILLE ARENA    |   ANPC   |   ANPC SAL  |   Politica de confidețialitate   |   Politica utilizare Cookies   |   creat de Professional People