fbpx
///Alphaville Arena – Stadiu Lucrări – Iulie, 2019

Alphaville Arena – Stadiu Lucrări – Iulie, 2019

Construim responsabil, ceea ce va fi Alphaville Arena . Un complex compus din peste 300 apartamente, la 5 minute distanță, cu mașina, de centrul Brașovului!

Astfel, am ajuns cu lucrările la stadiul în care turnăm placa, peste etajul 7!

Ceea ce ne uimește nu este vremea, care chiar ține cu noi, pentru că, deși este 12 iulie, ne bucurăm de doar 24 de grade, ci priveliștea, aceasta fiind una aparte. Aici, ne bucurăm de vedere atât spre Tâmpa, cât și spre Stadionul Tineretului și, mai ales, spre centrul Brașovului.

Pentru zona de subsol am demarat armarea structurii aferente subsolului 2, care va găzdui și parcarea subterană.

Pentru că lucrăm etapizat, de jos, în sus, pe primele 3 etaje am montat, deja, tâmplăria PVC, cu geam termopan. Mâine urmează să avansăm cu acest aspect și pe etajul IV. Tâmplăria pe care o folosim este Salamander iar pachetul de geam este tripan. Sună bine, nu?

Am ajuns la etajul 2, cu montarea plăcilor de rigips, aferente tavanelor. Înălțimea camerelor, pentru apartamentele Alphaville Arena, va fi de 2,65 m, cu mici excepții, unde, din punct de vedere tehnic, va trebui să renunțăm la 5 cm, urmând să ne rezumăm la 2,60m.

La etajul 3 este activitate intensă, asta pentru că ai noștri colegi se ocupă cu gletuirea pereților. Lucrăm cu Baumit, pentru acest procedeu. Să nu uităm de colegii ce se ocupă de montajul instalațiilor termice! Și ei au ajuns tot pe etajul 3!

Am ”urcat” cu procesul de tencuire, la etajul 4, tot pe acest etaj fiind și colegii care se ocupă cu părțile electrică & sanitară.

Să nu credeți că ne-am rezumat doar la prezența până pe etajul 4, cu activitatea noastră! Am ajuns la etajele 5&6, cu partea de zidărie, aceasta fiind realizată cu Cărămidă Winerberger Nut & Feder. Sună și mai interesant, nu? Avantajele realizării pereților, cu acest tip de cărămidă?

  • Planeitatea perfectă a zidăriei
  • Izolare fonică mai bună, evitându-se, astel, riscul de a nu fi umplute rosturile, pe verticală, cu mortar.

Lucrările avansează în direcția dorită iar noi, așa cum te-am obișnuit, construim responsabil, ceea ce va deveni Acasă, pentru tine și ai tăi.

Stai aproape, revenim cu noi info și, între timp, poți accesa https://alphaville-arena.ro/disponibilitate-apartamente-21/, pentru a vedea disponibilitatea apartamentelor, în complex!

 

2019-08-30T17:28:02+03:00
Contact

Avem grijă de sănătatea ta dar avem grijă și de visele tale.
Începând cu data de 16 martie 2020, la Alphaville ne mutăm câteva zile online, la telefon și pe Skype.

Este doar o altă formă de a ne întâlni în continuare, pentru ca visul de a avea un apartament să nu fie afectat.
Așteptăm să ne contactezi.

#TalkToUs

CONTACT

24/7

+40 736 444 025/+40 727 455 455

PROGRAM:

09:00 ~ 17:30

strada Stadionului,  nr.16

Feedback