PROIECT ARENAConcept

În anul 2018, după ce ne-am făcut remarcați pe piaţa imobiliară din Braşov prin finalizarea unuia dintre cele mai importante proiecte în cartierul Răcădău, totalizând peste 360 de locuințe, reuşind astfel să îmbinăm cu succes tradiţia, creaţia şi siguranţa, ne-am angrenat în proiectul Arena, dorind să punem bazele unui nou proiect imobiliar autentic care restabilește limitele inovației și profesionalismului.

01234567890BLOCURI
0123456789001234567890ETAJE
012345678900123456789001234567890APARTAMENTE
012345678900123456789001234567890LOCURI DE PARCARE

1, 2, 3 SAU 4 CAMEREApartamente premium

1, 2, 3 SAU 4 CAMEREApartamente premium

Arena reprezintă un concept architectural unic, cu apartamente spațioase, un proiect de regenerare urbană ce presupune în faza inițială construcţia a trei blocuri cu 11 etaje, zone verzi, locuri de joacă pentru copii, sisteme smarthome și stații de încărcare pentru maisnile electrice. Dincolo de un design futurist, modern și inovator, complexul încurajează și promovează un stil de viață contemporan, cu un mix de succes între calitate, confort și sustenabilitate.
„Alphaville Arena” reprezintă avangarda industriei dezvoltărilor imobiliare pe zone centrale din Brașov, iar Sloganul “Live up to your dreams” este promisiunea îmbinării inovației în materie de design (atât interior cât și exterior) și a tehnologiei (apartamente dotate cu sistemul “Smart homes”).

Calitate și siguranță în construcții

Alphaville s-a evidențiat de-a lungul timpului prin calitatea și siguranța constucțiilor, punand la dispoziția clienților o gamă variată de produse, de la garsoniere la apartamente cu 2, 3, 4 camere, cu structuri spațioase, decomandate, încălzire în pardoseală și un design contemporan.

Proprietarii locuințelor Alphaville Arena vor putea să controleze cu ajutorul smartphone-ului căldura, electricitatea, senzorul pentru detectarea umidității sau videointerfonul. De asemenea, în incinta complexului vor fi amenajate peste 318 locuri de parcare, fiecare fază de dezvoltare având inclusă și locuri de parcare pentru mașini electrice, zone verzi si locuri de joacă pentru copii.

Complexul este amplasat pe platforma fostei uzine Fartec, în imediata vecinătate a unei zone comerciale în curs de dezvoltare, dar și aproape de Centrul Istoric sau de Centrul Civic al Brașovului.

https://alphaville-arena.ro/wp-content/uploads/2022/05/outline-bloc.png
Echipa Alphaville Arena - Dragos Selagea - CEO

Împreună cu partenerii noştri ne-am propus să facem ceva deosebit pe piaţa imobiliară din Braşov, de aceea am venit cu conceptul de Smart Homes, case care pot fi controlate de la distantă. Proprietarii apartamentelor Alphaville Arena vor putea să controleze cu ajutorul smartphone-ului căldura, electricitatea sau senzorul pentru detectarea umidității. Cu acest prilej, vreau să îi mulţumesc arhitectului nostru, Dumitru Dima, care ne-a sprijinit atât în avizarea acestui concept, cât şi în monitorizarea pe parcursul lui. Avem deja autorizate 310 apartamente şi vrem să ne extindem. Suntem la început într-o zonă în care încercăm să regenerăm o zonă industrială

DRAGOȘ SELAGEACEO Alphaville.

Rezervă-ți apartamentul acum

Rezervă-ți apartamentul acum

© Copyright 2022 – ALPHAVILLE ARENA    |   ANPC   |   ANPC SAL  |   Politica de confidețialitate   |   Politica utilizare Cookies   |   creat de Professional People