Concept2019-08-30T17:27:04+00:00

Alphaville Arena – design by Cosmopolit

„Alphaville Arena – design by Cosmopolit” înseamnă a-ți asuma provocarea unei responsabilități; responsabilitatea de a livra un produs bine aliniat valorilor pe care le promovezi și pe care încerci să le livrezi beneficiarului. Marea provocare o reprezintă sintetizarea esenței  acestor valori  pentru ca mai apoi să le transpui într-o manieră coerentă  contextului socio-uman în care va fi expusă.  Cristian Trăistaru, Senior Designer & Manager Cosmopolit Architecture & Design

Apartamente premium cu 1, 2, 3 sau 4 camere

Sistem Smart Home

VERIFICĂ DISPONIBILITATEA

În primăvară anului 2018, Alphaville, divizie a grupului de firme Alber Holding, ce s-a făcut remarcat pe piaţa imobiliară din Braşov prin finalizarea unuia dintre cele mai importante proiecte, în cartierul Răcădău, totalizând peste 360 de locuințe, reuşind astfel să îmbine cu succes tradiţia, creaţia şi siguranţa împreună cu Cosmopolit s-au angrenat în proiectul Arena, reușind astfel să pună bazele unui nou proiect imbiliar autentic care restabilește limitele inovației și profesionalismului.

Arena reprezintă un concept architectural unic, cu apartamente noi, confortabile, spațioase şi pline de energie pozitivă, un nou proiect de regenerare urbană ce presupune în faza inițială construcţia a trei blocuri cu 11 etaje, zonă verde, locuri de joacă pentru copii, un program afterschool și locuri de parcare. Dincolo de un design futurist, modern și inovator, complexul încurajează și promovează un stil de viață contemporan, cu un mix de succes între calitate, confort și sustenabilitate.

„Alphaville Arena – design by Cosmopolit” reprezintă avangarda industriei dezvoltărilor imobiliare pe zone centrale din Brașov, iar Sloganul “Live up to your dreams” este promisiunea îmbinării inovației în materie de design (atât interior cât și exterior) și a tehnologiei (apartamente dotate cu sistemul “Smart homes”)

Calitate și siguranță în construcții

Astfel, compania care s-a evidențiat de-a lungul timpului prin calitatea și siguranța constucțiilor, pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de produse, de la garsoniere până la apartamente cu 2, 3, 4 camere, structuri spațioase, decomandate, cu încălzire în pardoseală și un design nou, fiind conceput de un arhitect cu experiență și dotat cu sistemul “smart home”, respectiv case care pot fi controlate de la distanță.

Astfel, proprietarii locuințelor Alphaville Arena vor putea să controleze cu ajutorul smartphone-ului căldura, electricitatea sau senzorul pentru detectarea umidității și alte funcții suplimentare. De asemenea, în incinta complexului vor fi amenajate peste 300 de locuri de parcare, fiecare fază de dezvoltare având inclusă și câte 4 locuri de parcare pentru mașini electrice, zone verzi, un loc de joacă pentru copii și un program afterschool.

Complexul este amplasat în imediata vecinătate a unei zone comerciale în curs de dezvoltare, dar și aproape de Centrul Istoric sau de Centrul Civic al Brașovului, fiind amplasat pe platforma fostei uzine Fartec.

Împreună cu partenerii noştri de la Cosmopolit ne-am propus să facem ceva deosebit pe piaţa imobiliară din Braşov, de aceea am venit cu conceptul de Smart Homes, case care pot fi controlate de la distantă. Proprietarii apartamentelor Alphaville Arena vor putea să controleze cu ajutorul smartphone-ului căldura, electricitatea sau senzorul pentru detectarea umidității. Cu acest prilej, vreau să îi mulţumesc arhitectului nostru, Dumitru Dima, care ne-a sprijinit atât în avizarea acestui concept, cât şi în monitorizarea pe parcursul lui. Avem deja autorizate 310 apartamente şi vrem să ne extindem. Suntem la început într-o zonă în care încercăm să regenerăm o zonă industrială

DRAGOȘ SELAGEA, CEO Alphaville.

Rezervă-ți apartamentul ACUM!
Contact
CONTACT

vanzari@alphaville-arena.ro

24/7

+40 731 144 144

+40 727 455 455

PROGRAM:

09:00 ~ 18:00

strada Stadionului,  nr.16

Feedback

Datele introduse în acest formular au ca scop validarea beneficiarului. Apăsând butonul "Trimite", îți exprimi acordul ca aceste date să fie salvate și prelucrate în mod securizat. Datele vor fi prelucrate de către Alphaville Arena.

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află detalii aici. Accept