Loading...
Despre noi2018-12-20T16:39:05+00:00
DESPRE PROIECTUL IMOBILIAR

Alphaville Arena – design by Cosmopolit

Casa noastră ar trebui să fie un lucru foarte important pentru noi. De aceea, la un moment dat simțim nevoia de a ne cumpăra propria casă. Căminul nostru ar trebui să arate exact așa cum ni l-am imaginat. Pentru că ținem la calitatea serviciilor, noi vă oferim tot confortul de care aveți nevoie și ocazia de a trăi la înalțimea visurilor voastre. Acum aveți posibilitatea de a alege din peste 300 de apartamente premium.

Logo-Alphaville-Arena-400px

De asemenea, avem o experiență de 20 de ani pe piața românească în ceea ce privește construirea de case și apartamente. Obiectivul nostru este acela de a redefini conceptul de “acasă”, de a dezvolta proiecte extraordinare, de a investi în performanță și de a alege cele mai bune zone de locuit. Până în 2025 ne propunem dezvoltarea a peste 2000 de case și apartamente.

ALBER HOLDING

Alber Holding este un grup de companii cu capital privat specializate pe dezvoltare, coordonare și implementare de proiecte imobiliare diverse pe piața imobiliară.

In 2014, Alber Holding a aniversat 20 de ani de activitate pe piața românească. In 2015, Alber Holding a atins un alt eveniment important: 4000 de apartamente și case terminate: familiile s-au mutat în casele noi, creând comunități unite în orașele în care noi am condus proiectele.

Afla mai multe

COSMOPOLIT

Suntem pe piata imobiliara din 2006, am construit pana in prezent 224 de apartamente, 8 spatii comerciale si de birouri. Pentru ca am dorit sa aducem ceva nou in domeniul imobiliar si pentru ca suntem pasionati de frumos am lansat brandul Cosmopolit sub umbrela caruia am inceput sa ne dezvoltam proiectele.

In realizarea celor 3 ansambluri rezidentiale am evidentiat valorile noastre: pasiunea pentru frumos, calitatea executiei, meticulozitatea, atentia cu care ne tratam clientii, atentia cu care alegem furnizorii de materiale si atentia pe care o acordam comunitatii Cosmopolite.

Afla mai multe
Rezervă-ți apartamentul ACUM!

Felicitari pentru realizari! Pentru cele ce sunt si pentru cele ce urmeaza.

Loredana Adela

Pret Corect, Cea mai buna calitate din oras, Izolatie termica de 15 cm.

Adrian Valkovzky

Locație superbă. Oameni serioși. După părerea mea este cel mai luxos complex de apartamente din Brașov.

Teo Alex

LIVE UP TO YOUR DREAMS

Pune în aplicare sloganul nostru și rezervă-ți chiar acum apartamentul visurilor tale

Verifică disponibilitatea
Contact
CONTACT

vanzari@alphaville-arena.ro

24/7

+40 731 144 144

+40 727 455 455

PROGRAM:

09:00 ~ 18:00

strada Stadionului,  nr.16

Feedback

Datele introduse în acest formular au ca scop validarea beneficiarului. Apăsând butonul "Trimite", îți exprimi acordul ca aceste date să fie salvate și prelucrate în mod securizat. Datele vor fi prelucrate de către Alphaville Arena.