DESPRE PROIECTUL IMOBILIAR

Alphaville Arena

Casa noastră ar trebui să fie un lucru foarte important pentru noi. De aceea, la un moment dat simțim nevoia de a ne cumpăra propria casă. Căminul nostru ar trebui să arate exact așa cum ni l-am imaginat. Pentru că ținem la calitatea serviciilor, noi vă oferim tot confortul de care aveți nevoie și ocazia de a trăi la înalțimea visurilor voastre. Acum aveți posibilitatea de a alege din peste 300 de apartamente premium.

Logo-Alphaville-Arena

De asemenea, avem o experiență de 20 de ani pe piața românească în ceea ce privește construirea de case și apartamente. Obiectivul nostru este acela de a redefini conceptul de “acasă”, de a dezvolta proiecte extraordinare, de a investi în performanță și de a alege cele mai bune zone de locuit. Până în 2025 ne propunem dezvoltarea a peste 2000 de case și apartamente.

ALBER HOLDING

Alber Holding este un grup de companii cu capital privat specializate pe dezvoltare, coordonare și implementare de proiecte imobiliare diverse pe piața imobiliară.

În 2014, Alber Holding a aniversat 20 de ani de activitate pe piața românească. În 2015, Alber Holding a atins un alt eveniment important: 4000 de apartamente și case terminate. Familiile s-au mutat în casele noi, creând comunități unite în orașele în care noi am condus proiectele.

Află mai multe
Rezervă-ți apartamentul ACUM!

Echipa Alphaville – Arena

DRAGOȘ
DRAGOȘS E L A G E A
CEO

”Pe lângă dezvoltarea proiectelor imobiliare, misiunea Grupului Alphaville este de a investi încredere în parteneriate echitabile cu furnizori, clienți, persoane fizice sau juridice pentru dezvoltarea și educarea tinerilor într-un mediu antreprenorial.”

ANCA
ANCAL Ă C Ă T U Ș
MANAGER OPERAȚIONAL

“Dincolo de un design modern și inovator, Alphaville Arena încurajează și promovează un stil de viață contemporan, cu un mix de succes între calitate, confort (încălzire în pardoseală precum și sisteme smart home), și sustenabilitate (dotare cu prize de încărcare pentru mașini electrice). După finalizarea lucrărilor unul dintre obiectivele importante pentru noi îl reprezintă și monitorizarea în timp a construcției.”

Felicitari pentru realizari! Pentru cele ce sunt si pentru cele ce urmeaza.

Loredana Adela

Pret Corect, Cea mai buna calitate din oras, Izolatie termica de 15 cm.

Adrian Valkovzky

Locație superbă. Oameni serioși. 

Teo Alex

LIVE UP TO YOUR DREAMS

Într-una dintre cele 3 clădiri, dispuse pe 11 etaje.

Verifică disponibilitatea