ALBER HOLDINGDezvoltatorul Alphaville Arena

ALPHAVILLE

Divizia Alphaville, face parte din grupul Alber Holding, un grup românesc de companii, cu capital privat si activitate specializata în dezvoltarea, coordonarea si implementarea proiectelor rezidentiale.
Stam la baza proiectelor Alphaville 1, 2 și 3, situate în Răcădău, pe Str. Carpaților și pe Str. Vasile Alecsandri, proiecte ce depășesc 360 de apartamente și 7 spații comerciale. In momentul de fata suntem agrenati in proiectul Alphaville Arena, format din 3 blocuri si un total de 318 apartamente.

Alphaville – Arena

DRAGOȘ SELAGEA

DRAGOȘ SELAGEA

CEO
”Pe lângă dezvoltarea proiectelor imobiliare, misiunea Grupului Alphaville este de a investi încredere în parteneriate echitabile cu furnizori, clienți, persoane fizice sau juridice pentru dezvoltarea și educarea tinerilor într-un mediu antreprenorial.”
DRAGOȘ SELAGEA

ANCA LĂCĂTUȘ

MANAGER OPERAȚIONAL
“Dincolo de un design modern și inovator, Alphaville Arena încurajează și promovează un stil de viață contemporan, cu un mix de succes între calitate, confort (încălzire în pardoseală precum și sisteme smart home), și sustenabilitate (dotare cu prize de încărcare pentru mașini electrice). După finalizarea lucrărilor unul dintre obiectivele importante pentru noi îl reprezintă și monitorizarea în timp a construcției.”

LIVE UP TO YOUR DREAMS

LIVE UP TO YOUR DREAMS

© Copyright 2022 – ALPHAVILLE ARENA    |   ANPC   |   ANPC SAL  |   Politica de confidețialitate   |   Politica utilizare Cookies   |   creat de Professional People