ÎNTREBĂRI FRECVENTE / FAQs

Prețul apartamentelor diferă în funcție de suprafața utilă, nivelul la care se află situat imobilul, de poziționarea acestuia, precum și de avansul plătit.

Complexul Alphaville Arena este situat pe str. Stadionului, nr. 16, pe fosta platformă Fartec, la doar 5 minute de centrul orașului și la 9 minute distanță față de viitorul Aeroport International Brașov-Ghimbav.

Disponibilitatea fiecărui apartament în parte și etajul unde acesta se regăsește o găsiți în link-urile alăturate: https://alphaville-arena.ro/bloc-1/ și https://alphaville-arena.ro/bloc-2/

BLOC 1:

Prețul parcărilor de la parter (acoperite) 8.000 euro + TVA, parcările subterane la 8.500 euro + TVA și 12.000 euro prețul unui garaj.

BLOC 2:

Prețul parcărilor supraterane este de 6.000 euro + TVA, cele de la parter (acoperite) 8.000 euro + TVA, parcările subterane la 8.000 euro + TVA și 12.000 euro prețul unui garaj.

La Alphaville Arena veți găsi diferite modalități de plată: cash sau prin credit bancar, cu un avans minim de 30%.

Blocul 1 care include 109 apartamente şi un Afterschool este finalizat.

Iar blocului 2 care include 123 apartamente se va finaliza in Iunie 2022.

Fiecare bloc are fundații continue și sisteme de pereți structurali din beton armat tip diafragme, centuri și planșee. Închiderile exterioare sunt realizate din pereți structurali și zidărie din cărămidă. Pereții despărțitori între apartamente sunt realizați din zidărie 25 Nut și Feder Prorotherm, ce asigură condiția de izolare fonică conform standardelor europene.

Alphaville Arena pune la dispoziție atât apartamente decomandate, cât și structuri de tip open-space.

Clienții își pot alege finisajele având la dispoziție 2 variante de băi realizate de designer-ul nostru, 3 nuanţe de parchet laminat de 8 mm, 2 nuanțe de gresie ceramică antiderapantă și uși interioare pline celulare, disponibile în 3 culori.
Locuințele sunt dotate cu sistem de încălzire în pardoseală cu garanție 10 ani și centrată individuală de apartament.

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta utilizând datele de mai jos sau completând formularul de contact.